ApeleazaContact

Despre noi

/Despre noi

Restaurantul Botosani


Intreprinderea Individuala GRIG MARIN, desfasoara activitatea cu codul CAEN 5610; in cladirea RESTAURANT BOTOSANI, spatiu inchiriat,

Cod unic de inregistrare: RO 38509185;

Nr. de inregistrare la Registrul comertului: F7/764/2017;

Capital saocial privat

Intreprinderea Individuala GRIG MARIN are organizat program de lucru zilnic intre orele 8.00 – 17.00. cu prelungirea timpului de lucru pana la plecarea ultimului client


Restaurantul este local public care îmbină activitatea de producţie cu cea de servire, punând la dispoziţie clienţilor o gamă diversificată de preparate culinare, produse de cofetărie-patiserie, băuturi şi unele produse pentru fumători.

Restaurantul in care Intreprinderea Individuala GRIG MARIN, isi desfasoara activitatea, se încadrează în categoria restaurantelor de 3 stele, are în structura sa o clădire cu 2 etaje, şi, deci 2 săli separate: una este destinată clienţilor care vin să servească masa în orice moment al zilei sau clienţilor care vin să sărbătorească o anumită aniversare restrânsă, iar cealaltă este destinată în special petrecerilor.

Ca oricare alt restaurant, se încadrează în categoría firmelor de prestări servicii, fiind un serviciu turistic.

Activitatea noastra face parte din gama serviciilor de alimentaţie publică, deci si prepararea şi comercializarea unei game variate de produse culinare, de  calitate superioară.

Restaurantul organizează mese festive pentru diferite ocazii.
Înfiinţat în 1979, Restaurantul Botoşani s-a dorit a fi localul familial pentru mesele din fiecare zi.
În prezent Restaurantul Botoşani este un loc ce merită văzut.
Aici vă aşteaptă o atmosferă irezistibilă şi servicii ireproşabile.
Pentru împătimiţii artei culinare, gurmanzii în căutarea acelui rafinament al gustului şi aromelor, restaurantul Botoşani este locul potrivit.
Meniul, cu specialităţi celebre şi creaţii originale, vinurile de colecţie şi serviciul ireprosabil alcătuiesc o ofertă perfectă pentru prânz, cină, cocktail sau recepţii.
Dumneavoastră veţi alege şi le veţi aprecia măiestria.Produsele autohtone ce aprovizionează bucătăria noastră, livrate prompt şi ritmic de furnizori de marcă sunt garanţia unui plus de savoare pe care doar la noi îl veţi întâlni.

Un serviciu atent, complet şi elegant vă este asigurat de către personal de înaltă pregătire profesională.
Unitatea noastră dă dovadă de o organizare de invidiat făcând ca momentele petrecute aici să fie de neuitat.
Restaurantul Botoşani oferă posibilitatea organizării unor mese festive, cocktail-uri, dineuri, aniversări, banchete, nunţi, etc
Localul nostru va ofera posibilitatea de a alege sa va organizati evenimentele business in compania noastra. Spatiul pe care vi-l punem la dispozitie are o capacitate de 40 si 120 de locuri compartimentat in doua saloane si depinde si de amploarea evenimentului pe care doriti sa-l organizati.
Pentru reusita evenimentelor dumneavoastra, va oferim conditii deosebite la cele mai inalte standarde.Localul destinat organizarii acestui tip de evenimente este dotat cu aer conditionat, sistem de ventilatie si izolare fonica, oferind clientilor nostri confortul dorit si atmosfera potrivita.

Daca aveti nevoie de un partener de incredere pentru compania dumneavoastra, echipa noastra va invita sa ne contactati in vederea stabilirii detaliilor colaborarii noastre.

Clientii nostri pot beneficia de cele mai bune servicii de catering, precum si de unul dintre cele mai impecabile servicii de servire ale personalului nostru.

„Clientul este cel mai important vizitator al firmei noastre. El nu depinde de noi, noi depindem de el. El nu este o intrerupere a muncii noastre, el reprezinta scopul muncii noastre.”

Pentru împătimiţii artei culinare, gurmanzii în căutarea acelui rafinament al gustului şi aromelor, restaurantul Botoşani este locul potrivit.

Restaurantul Botoşani oferă posibilitatea organizării unor mese festive, cocktail-uri, dineuri etc.

Pentru împătimiţii artei culinare, gurmanzii în căutarea acelui rafinament al gustului şi aromelor, restaurantul Botoşani este locul potrivit. Meniul, cu specialităţi celebre şi creaţii originale, vinurile de colecţie şi serviciul ireprosabil alcătuiesc o ofertă perfectă pentru prânz, cină, cocktail sau recepţii.

Meniu

Zilnic, va asteptam cu o diversitate de preparate savuroase, cu un meniu diferit, calitativ si proaspat pe toate gusturile, fie ca este meniu de post, mancaruri vegetariene, retete traditionale sau deserturi delicioase.

Programul de servire la domiciliu este de Luni pana Vineri de la ora 8.30  pana la ora 16.30.

Sambata si duminica servim la domiciliu de la ora 9.00 pana la ora 14.30

Mese festive

Nunti;Botezuri;
Aniversari; Logodne;
Petreceri de Sarbatori;

Preparate la comanda

Comandati acasa mancarea preferata, consultand meniul pentru livrari la domiciliu. Un serviciu atent, complet şi elegant vă este asigurat de către personal de înaltă pregătire profesională.

Programul de servire la domiciliu este de Luni pana Vineri de la ora 8.30  pana la ora 16.30.

Sambata si duminica servim la domiciliu de la ora 9.00 pana la ora 14.30