ApeleazaContact

Meniu pentru praznic

/Meniu pentru praznic

Meniuri servite in salon restaurant


.


Meniu de post ce poate fi compus din urmatoarele sortimente

1. – Aperitiv rece la alegere sortimente de mai jos :
– Ciuperci umplute cu legume tocate;
– Ciuperci pane;
– Chiftelute din soia cu susan;
– Chiftelute din cartofi;
– Conopida pane;
– Teliina pane;
– Rosie cu pasta de ciuperci;
– Aluneta cu pasta de fasole batuta;
– Masline;
2. – Felul 2

– Snitel din soia
– Cartofi natur
– Salata de varza
3. – Felul 3
– Sarmale cu ciuperci
4.- Felul 4
– Coliva
5.- Paine
NOTA – PRETUL SE STABILESTE IN RAPORT DE PRODUSELE CE SUNT SELECTATE PENTRU A FI SERVITE –
Nota
Varianta de meniu poate fi suplimentata si cu alte produse la solicitare, cu actualizarea pretului in plus sau in minus
.
.

Meniu cu carne ce poate fi compus din urmatoarele sortimente
1. – Aperitiv rece ce poate contine la alegere din urmatoarele produse:
– Pastrama porc;
– Muschi file;
– Rulada din piept de pui;
– Chiftelute carne pui cu susan;
– Rulada cu Cascaval;
– Rulada cu carne de vita;
– Snitele piept de pui cu susan;
– Rosie cu pasta de ciuperci;
– Masline;
2. Felul 2
– Ciorba cu perisoare sau Ciorba cu carne de vita
3. Felul 3
– Sarmale cu carne
4.Felul 4
– Coliva
5.- Paine
NOTA – PRETUL SE STABILESTE IN RAPORT DE PRODUSELE CE SUNT SELECTATE PENTRU A FI SERVITE –
Nota
Varianta de meniu poate fi suplimentata si cu alte produse la solicitare, cu actualizarea pretului in plus sau in minus